Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Η NEWSBOMB ΛΕΕΙ Η οργή και ο θυμός του κόσμου για όλους αυτούς που καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα από θέσεις ευθύνης και οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία είναι σεβαστή. Όμως είναι άλλο ζήτημα αυτό, κι άλλο ζήτημα η τεχνική της πολιτείας να ρίχνει στην «αρένα με τα λιοντάρια», όλους τους επιχειρηματίες αδιακρίτως, προκειμένου να ικανοποιηθεί το πλήθος. Αν η δικαιοσύνη κρίνει ότι πρέπει να κρατά προφυλακισμένο τον έβδομο πλουσιότερο εφοπλιστή στον κόσμο, με 125 καράβια στο δυναμικό του και χιλιάδες εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, τότε υπάρχει σοβαρό

Η NEWSBOMB ΛΕΕΙ

Η οργή και ο θυμός του κόσμου για όλους αυτούς που καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα από θέσεις ευθύνης και οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία είναι σεβαστή. Όμως είναι άλλο ζήτημα αυτό, κι άλλο ζήτημα η τεχνική της πολιτείας να ρίχνει στην «αρένα με τα λιοντάρια», όλους τους επιχειρηματίες αδιακρίτως, προκειμένου να ικανοποιηθεί το πλήθος.

Αν η δικαιοσύνη κρίνει ότι πρέπει να κρατά προφυλακισμένο τον έβδομο πλουσιότερο εφοπλιστή στον κόσμο, με 125 καράβια στο δυναμικό του και χιλιάδες εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αντίληψης του τι σημαίνει επιχειρείν και πώς το κράτος μπορεί να μαζέψει χρήματα από την φορολογία των επιχειρηματιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου